Om Incita

Fonden Incita har siden 1966 hjulpet mennesker med at mestre deres udfordringer, så de kan leve et aktivt og ligeværdigt liv, som del af fællesskabet på arbejdsmarkedet.

I samarbejde med kommuner, virksomheder og civilsamfund leverer Incita velfærdsløsninger, der er bæredygtige både økonomisk og socialt. Vores medarbejdere er fagspecialister indenfor deres felt og motiveres af at gøre en forskel, når fysiske eller psykiske udfordringer står i vejen for en aktiv rolle på arbejdsmarkedet.

Incita er en socialøkonomisk virksomhed, der arbejder for at gøre arbejdsmarkedet mere rummeligt – ved at skabe særlige arbejdspladser hos os selv og gennem partnerskaber med private og offentlige arbejdsgivere i Danmark.

Vision

Vi skaber fremtidens rummelige arbejdsmarked

Mission

Vi er resultatorienterede, når vi støtter mennesker til inklusion og fastholdelse i job eller uddannelse.

Vores kunder, samarbejdspartnere, arbejdspladser og borgere vælger Incita, fordi vores løsninger er visionære, professionelle, effektive og holdbare.

Vores værdigrundlag

Vi skaber resultater ved at alle vores indsatser følger kundens behov og sikrer positiv forandring samt værdi for de mennesker, der er i centrum for indsatsen.

Vi er visionære ved at invitere kunder og borgere med til at gå forrest i udviklingen af beskæftigelsesområdet, hvor vi ser de store sammenhænge og bruger dette til at udvikle vores indsatser.

Vi er professionelle ved at bruge relevant faguddannede medarbejdere til vores opgaver, som vi løser med saglighed og kvalitet.

Vi er effektive ved at holde fokus på målet for opgaven og bruge færrest mulige ressourcer til at opnå de bedste resultater.

Vi skaber holdbare løsninger ved at være realistiske, når vi vurderer, matcher og udfører vores indsatser.

Ledige stillinger

Deltids Løn- og HR-medarbejder – tiltrædelse snarest muligt

Incita har valgt at outsource selve lønbehandlingen, men har behov for en løn og HR-medarbejder til hovedkontoret i København, der kan sikre en korrekt og rettidig håndtering af vores løn- og personaleadministrative område. Stillingen er deltids.

Incitas primære ydelse er at støtte sygemeldte og ledige i job eller uddannelse. Dette sker som leverandør til danske kommuner typisk gennem rammeaftaler, men også i mindre omfang enkeltydelser. Som understøttelse til denne ydelse har Incita tre montage- og produktionsafdelinger samt café-drift, hvor borgere kan komme i praktik, småjob eller andre aktiviteter for at hjælpe dem tilbage på arbejdsmarkedet.

Derudover driver Incita, Kilden, et arbejdsfællesskab for mennesker med hjerneskade samt Incitaskolen som er et Særlig Tilrettelagt Uddannelsestilbud. Incitas medarbejdere er ildsjæle, der brænder for at gøre en forskel for nogen af de svageste borgere på arbejdsmarkedet og det bærer stemningen i huset præg af.

Om dig

 • Du har en relevant uddannelse indenfor regnskab og administration
 • Erfaring med Workforce og Lessorløn (tidl. Lessor5) er en fordel
 • Gerne kendskab til MS Dynamics Nav 2019
 • Du skal have flair for IT og kunne sætte dig ind i vores IT-systemer
 • Du er erfaren bruger af Office pakken (primært Word og Excel)
 • Du har kendskab til, hvordan et lønsystem fungerer og har erfaring med at arbejde med løn og overenskomster
 • Du arbejder struktureret og selvstændigt, da det er dig, der er eksperten indenfor dine arbejdsområder
 • Du er fleksibel og trives med en til tider travl hverdag
 • Du er service-minded, samarbejdsvillig og struktureret
 • Du trives med faste rutineopgaver såvel som med diverse ad hoc-opgaver
 • Du har lyst til at gøre en positiv forskel for mennesker

Dine opgaver

 • Samle og forberede data nødvendig for ekstern lønpartner
 • Lønafstemning til finans og e-indkomst.
 • Superbruger på vores tidsregistreringssystem Workforce, herunder styring af fleks og fravær.
 • Udarbejde ansættelseskontrakter og vedligeholde personalearkiv
 • Diverse ad hoc-opgaver, udtræk af rapporter mv.
 • Vi ansætter borgere i forløb hos os selv og du er også med til at servicere dem med bl.a. oplæring i registrering af arbejdstid

Vi tilbyder

 • En social og fagligt velfungerende arbejdsplads
 • En alsidig arbejdsdag med mange og varierede opgaver
 • Løn efter overenskomst
 • Firmabetalt pensionsordning
 • Kantineordning m.v.
 • Fleksible forhold og tillid under ansvar
 • Flekstid – hvor meget deltid aftaler vi nærmere

Det praktiske

 • Tiltrædelse snarest muligt!
 • Du refererer til Incitas økonomi- og administrationschef.
 • Du skal arbejde fra Incitas hovedkontor på Ellebjergvej 52, 2450 København SV lige ved siden af Ny Ellebjerg Station.
 • God mulighed for at arbejde hjemmefra.
 • Løn og ansættelsesvilkår i henhold til Incitas overenskomst.
 • Ansøgningsfrist søndag den 9. januar.

Send ansøgning og CV online til soegjob@incita.dk mærket ”lønmedarbejder” i emnefeltet. Vi behandler ansøgningerne løbende.

For spørgsmål er du velkommen til at kontakte økonomi- og administrationschef Poul Michael Fanøe på 40115544 eller pmf@incita.dk

Vi ser frem til at høre fra dig!

Incita arbejder for en vision om et rummeligt arbejdsmarked og tager mangfoldighed meget seriøst. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

Incita søger psykolog til vores afdeling i København

Har du lyst til at arbejde i en organisation med mange dygtige fagfolk og ildsjæle, hvor engagement i det enkelte menneske går hånd i hånd med fokus på resultater? Hos Incita søger vi en psykolog, der kan bidrage til vores indsatser om at støtte udsatte ledige og sygemeldte med at finde vejen til job eller uddannelse.

Incita har afdelinger i København og Jylland. Du bliver del af en veletableret organisation med over 100 kollegaer, og du bliver tilknyttet et team af psykologer i vores afdeling i København. Dit faglige fokus bliver at arbejde med samtaleforløb, gruppeforløb og supervision. Lyder det spændende? Så ring og hør mere om jobbet, og skriv en ansøgning.

Dine kompetencer
Du er autoriseret psykolog - eller næsten autoriseret – og du har erfaring med støttende, undersøgende og intervenerende samtaler og gerne også holdforløb og/eller supervision. Har du også kendskab til beskæftigelsesområdet er det en fordel. Du skal kunne arbejde med komplekse problemstillinger – eksempelvis hvad angår borgernes psykiske og sociale udfordringer samt mange samarbejdspartnere – og det kræver at du hviler godt i din faglighed. Du trives med stor frihed i dit arbejde og kan lide at finde løsninger, som accelererer udviklingen hos de mennesker, som du arbejder med. Ligeledes forventer vi, at du bidrager til metodeudviklingen i Incita.

Arbejdsopgaver
*Du kan afholde samtaleforløb, hvor der fokuseres på arbejdsmæssige ressourcer.
*Du kan supervisere, coache og undervise – i grupper og individuelt.
*Du kan skrive skarpe og præcise rapporter med bl.a. psykologiske vurderinger af menneskers arbejdsmæssige ressourcer.
*Du er metodisk stærk indenfor eksempelvis narrative eller tredje generations kognitive metoder, og du kan navigere indenfor den løsningsfokuserede metode.

Vi tilbyder
*En fagligt og socialt velfungerende arbejdsplads
*En ny psykologgruppe med stor mulighed for indflydelse.
*Metodemæssig frihed
*Løbende supervision
*Flekstid og gode muligheder for fleksibel tilrettelæggelse af egen arbejdstid
*Gode udviklings- og efteruddannelsesmuligheder
*Personaleforening med mange gode spændende arrangementer
*Betalt frokostpause
*37 timers ansættelse, men deltid kan forhandles
*Overenskomst med Dansk Psykologforening

Spørgsmål?
Kontakt områdechef Susanne Rysbjerg på telefon 2634 8899.

Vilkår
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.
Send din ansøgning til soegjob@incita.dk så vi har den senest torsdag d. 20. januar 2022.

Vi afholder løbende ansættelsessamtaler, da der er mulighed for hurtig tiltrædelse. Så send gerne din ansøgning snarest.
Ansættelsesstart 1. marts 2022 – gerne tidligere, hvis muligt
Mærk venligst din ansøgning ”Psykolog til Incita Hovedstaden” i emnefeltet.

Incita arbejder for at udvikle det rummelige arbejdsmarked og opfordrer alle – uanset køn, alder og etnisk oprindelse – til at søge jobbet.
Fonden Incita har siden 1966 hjulpet mennesker med at mestre deres udfordringer, så de kan leve et aktivt og ligeværdigt liv, som del af fællesskabet på arbejdsmarkedet.

I samarbejde med kommuner, virksomheder og aktører i civilsamfundet leverer Incita velfærdsløsninger, der er økonomisk og socialt bæredygtige. Vores medarbejdere er fagspecialister og motiveres af at gøre en forskel, når psykiske eller fysiske udfordringer står i vejen for et aktivt liv på arbejdsmarkedet. Incita er en socialøkonomisk virksomhed, der arbejder for at gøre arbejdsmarkedet mere rummeligt - ved at skabe særlige arbejdspladser hos os selv og gennem partnerskaber med private og offentlige arbejdsgivere i Danmark.

Produktionskoordinator til Incita i Kjellerup

Tidsbegrænset stilling med gode muligheder for fastansættelse til den rette.

Incita er en socialøkonomisk virksomhed, som arbejder for at skabe plads til ansættelser på særlige vilkår på det danske arbejdsmarked. Det betyder, at en del af hverdagen i vores produktion handler om at støtte ledige med at komme i job eller vende tilbage til arbejdslivet.

I produktionen udfører vi forskelligartede opgaver, hvor hovedparten ikke kræver en særlig teknisk baggrund. For eksempel pakker vi produkter til detailhandlen, monterer halvfabrikata som batteriholdere til el-cykler, loddekomponenter og børnesikringsudstyr, sliber skovle og meget andet. Vi indgår bl.a. også i et bæredygtighedsprojekt, hvor vi syr ”snakes” til opsamling af spildolie i produktioner.

Som produktionskoordinator forventer vi, at du er kvalitetsbevidst, omstillingsparat, har et stort overblik og gode samarbejdsevner. Du bliver selv en del af produktionen, hvorfor det er en fordel, hvis du har håndværksmæssig erfaring. Du bliver en del af et velfungerende team med en uformel og positiv omgangstone.

Vi forventer, at du:
• har lyst til at arbejde i et produktionsmiljø, hvor det at støtte kolleger ansat i fleksjob og ledige på vej i job er en del af dagligdagen
• samarbejder godt i et team
• tager ejerskab og ansvar for dine opgaver
• trives i en travl og uforudsigelig hverdag
• er fleksibel og mødestabil
• har hænderne skruet godt på
• kan håndtere administrative opgaver herunder brug af Outlook, Excel lister til labelprinter og lign.

Det kan vi tilbyde:
• En tidsbegrænset stilling på minimum 24 timer/uge, gerne fuldtid (til og med februar 2022). Der er gode muligheder for fastansættelse til den rigtige
• Engagerede kolleger
• Behagelig og uformel omgangstone
• Ansættelse på overenskomst og løn efter kvalifikationer

Det praktiske:
• Send din ansøgning og CV til soegjob@incita.dk mærket "Kjellerup"
• Vi indkalder løbende til samtaler, indtil vi har fundet den rigtige medarbejder. Så send din ansøgning hurtigst muligt.

Spørgsmål? Kontrakt Områdechef Maj-Britt Degn Christensen på mchr@Incita.dk eller 2711 8844

Incita arbejder for at udvikle det rummelige arbejdsmarked og opfordrer alle uanset køn, alder, etnisk oprindelse osv. til at søge stillingen.

Billeder og logoer

Her kan du downloade Incitas logo i vektoriserede filer. 

Logo, farve (eps)
Incita i farver med grå skrift og hvid baggrund

Logo, farve, negativ (eps)
Incita i farver med hvid skrift på grå baggrund

Logo, graa (eps)
Incita logo i sort-hvide gråtoner 

Logo, pan coated (eps)
Incita i farver med grå skrift og hvid baggrund

Logo, pan uncoated (eps)
Incita i farver med grå skrift og hvid baggrund

Bestyrelsen og god fondsledelse

* Jens Hornemann
Valgt som eksternt medlem, indtrådt april 2016. Formand
siden marts 2021. Født 1961. Direktør, partner i Silverbullet A/S

* Henrik Græsdal
Valgt som eksternt medlem, indtrådt oktober 2016.
Næstformand siden marts 2021. Født 1967. Advokat, associeret partner, Elmann Advokatpartnerselskab

* Poul Brorson
Udpeget af Danske Handicaporganisationer, indtrådt 1/4 – 2018. Født 1970. Konsulent i Dansk Blindesamfund.

* Henrik Stilling
Udpeget af LO Hovedstaden/Dansk Metal, indtrådt 1/1 – 2019. Født 1966. Formand for Metal Hovedstaden.  

*Jamal Tabari
Valgt som medarbejderrepræsentant til bestyrelsen, 1/9 – 2018 – 31/8 – 2022. Født 1961. Virksomhedskonsulent i Incita. 


 

Incita siden 1966

Persondata og brug af cookies

Vi prioriterer beskyttelse af de oplysninger, du som borger, ansat, jobansøger eller samarbejdspartner har valgt at dele med os.

Hos Incita har vi en klar ambition om at minimere behandlingen af personoplysninger samt at skabe en høj grad af transparens i forhold til hvilke oplysninger, der behandles. Du kan derfor være sikker på, at vi indhenter, håndterer og opbevarer dine personlige informationer med størst mulig sikkerhed og efter lovgivningens anvisninger.

Vores detaljerede persondatapolitik er til enhver tid tilgængelig fra vores website (www.incita.dk) og har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på telefon (45) 3524 8888 eller via mail til pmf@incita.dk

Privatlivspolitik: cookies og personoplysninger

Incita indsamler og bruger personoplysninger, når du besøger vores hjemmesider, anvender vores funktioner på hjemmesiden samt når du deltager i et forløb hos os, i et af vores arrangementer, indgår i samarbejde med os eller i øvrigt er i kontakt med os.

Hvilke oplysninger indsamler vi fra dig?

Når du bruger Incitas hjemmesider og services indsamler vi cookies. En cookie er et lille stykke kode, som gør, at vores hjemmesider kan genkende din computer. Her indsamler vi oplysninger om din IP-adresse, hvilke undersider på vores hjemmesider du besøger og hvilken browser du anvender.

Når du tilmelder dig arrangementer, tilmelder borgere til et forløb hos os eller kontakter os via link på hjemmesiden, indsamler vi relevante og nødvendige personoplysninger om dig for at kunne reagere på din henvendelse og tilbyde disse ydelser. Det vil altid fremgå af formularerne, hvilke oplysninger der er valgfri, og hvilke der er obligatoriske. Obligatoriske oplysninger er markeret med stjerne (*).

Når du samarbejder med os, fx i fælles udviklingsprojekter, via aftalte konsulentopgaver eller som leverandør eller underleverandør, indsamler vi også personoplysninger om dig. Det kan være personoplysninger som navn, adresse, telefonnummer og e-mail for at vi kan være i kontakt med dig. I forbindelse med vores arbejde på beskæftigelsesområdet kan vi med specifikt samtykke også indsamle og behandle personfølsomme oplysninger om de borgere vi samarbejder om og med som fx helbredsforhold, funktionsnedsættelse, ledighedsanciennitet eller biometriske data.

Hvis du i din kontakt med os via vores hjemmesider eller i et samarbejde afgiver personoplysninger om andre end dig selv, opfordrer vi dig til først at indhente samtykke fra disse personer.

Hvorfor indsamler vi dine personoplysninger?

Vi indsamler og bruger personoplysninger til følgende formål:

Surveys

Hvis du deltager i en spørgeskemaundersøgelse fra Incita, indsamler og behandler vi personoplysninger om dig og evt. tredjepart. Afhængigt af formålet med spørgeskemaundersøgelsen, kan vi indhente oplysninger af personfølsom karakter, herunder fx helbredsforhold, funktionsnedsættelse, ledighedsanciennitet eller biometriske data. Vi gør altid opmærksom på undersøgelsens formål og du vil blive bedt om samtykke forud for din deltagelse. Hvis du afgiver oplysninger om andre end dig selv, opfordrer vi dig til at indhente samtykke. Nogle gange kan vi anvende tredjeparts-løsninger som fx Analyzer eller en specifik forskningsinstitution og de vil her kun få overdraget dine personoplysninger som databehandler for os.

Jobansøgninger

Hvis du sender jobansøgninger til os, herunder ansøgning, CV, anbefalinger, eksamensbevis mv. giver du dit samtykke til, at vi behandler vi dem med henblik på en evt. ansættelse. Ansøgninger i forbindelse med et stillingsopslag gemmes op til seks måneder efter stillingen er besat. Det samme gør sig gældende for uopfordrede ansøgninger gemmes i op til seks måneder.

Samarbejde

Hvis du er i et samarbejde med os, fx i forbindelse med løsning af en konkret en opgave eller et udviklingsprojekt, indsamler vi personoplysninger for at kunne gennemføre samarbejdet. Vi indsamler og behandler derfor kontaktoplysninger som fx navn, adresse, e-mail og telefonnummer. I forbindelse med vores arbejde på beskæftigelsesområdet kan vi også indsamle og behandle personfølsomme oplysninger som fx helbredsforhold, funktionsnedsættelse, ledighedsanciennitet eller biometriske data om borgere.

Foto og videooptagelser

Vi tager foto og video for at kunne fortælle om vores arbejde, opgaver og projekter. Hvis du opholder dig på Incita’s adresse eller deltager i et Incita-arrangement, kan det derfor hænde at du er med på foto eller video. Vi vil altid bede om dit samtykke, før vi offentliggør billeder eller video, der specifikt afbilleder dig. Vi forbeholder os retten til publicere foto eller videooptagelser, der dokumenterer grupper. Nogle gange benytter vi professionelle fotografer som en del af en opgave eller et projekt. Her får vi produceret billeder eller videoer til brug i fx udgivelser, virale videoer eller digitale produkter, og vi vil her altid indhente skriftligt samtykke før materialet bliver offentliggjort.

Cookies og trafikdata

Når du bruger Incita’s hjemmeside eller services, indsamler vi cookies for at kunne forbedre disse og føre statistik. Det er en forudsætning for at bruge vores hjemmeside og services, at der oprettes cookies. Når du besøger vores hjemmeside eller services, bliver du derfor bedt om dit samtykke.

Hvor behandler vi dine personoplysninger?

Vi behandler dine personoplysninger på vores filservere i Danmark, som er hostet hos tredjeparts hostingfirma i Danmark.

Herudover behandler vi persondata på vores krypterede computere og på vores krypterede mobile enheder, der er forsynet med adgangskontrol.

Hvor længe opbevarer vi dine personoplysninger?

Vi behandler kun dine personoplysninger så længe det er nødvendigt i forhold til at opfylde de formål, som er beskrevet ovenfor. Derefter vil vi slette eller i nogle tilfælde anonymisere dine personoplysninger. Vi kontrollerer regelmæssigt, om vi har personoplysninger, der skal slettes. Den periode, hvor vi gemmer dine personoplysninger, vil dog variere, fordi vi indsamler og opbevarer persondata til forskellige formål.

Surveys

Surveys er spørgeskemaundersøgelser, som vi foretager som en del af en opgave eller et projekt.
Slettes: 2 år efter opgavens eller projektets afslutning.

Jobansøgninger

Opfordrede og uopfordrede ansøgninger sendt til os.
Slettes: Ansøgninger på baggrund af opslag opbevares i op til 6 måneder efter stillingen er besat.
Uopfordrede ansøgninger opbevares i op til 6 måneder.

Samarbejde med Incita

Persondata indsamlet og behandlet i forbindelse med et samarbejde med Incita, herunder e-mails.
Slettes: 2 år efter opgavens eller projektets afslutning.

Foto og videoptagelser
Foto og videooptagelser fra arrangementer, opgaver og projekter.
Slettes: Efter aftale i det givne samtykke.

Trafikdata

Trafikdata er oplysninger om, hvordan du navigerer på vores hjemmesider. De indsamles fra cookies. Cookies oprettet på dine egne enheder skal du selv slette.
Slettes: Efter 5 år.

Hvordan beskytter vi dine personoplysninger?
Det er vigtigt for os at beskytte dine personoplysninger. Vi har derfor implementeret tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at vi passer tilstrækkeligt på dine data. Alle personoplysninger findes på enten servere, computere eller mobile enheder med begrænset adgang, og alle servere, computere, mobile enheder og hjemmesider opdateres løbende for at forhindre evt. sikkerhedshuller. Alle computere og mobile enheder er krypterede og kræver adgangskoder for blive benyttet. Incita foretager desuden løbende opdatering og kontrol af virksomhedens firewall.

Vi kan dog ikke garantere, at vores sikkerhedsforanstaltninger forhindrer ethvert uautoriseret forsøg på at få adgang til, bruge eller offentliggøre personoplysninger. Hvis vi bliver opmærksomme på, at der er sket brud på sikkerheden og din persondata kan være kompromitteret, vil vi kontakte dig og datatilsynet hurtigst muligt.

Hvordan får du adgang til de oplysninger, vi har om dig?

Hvis vi behandler personoplysninger om dig, så har du ret til at få indsigt i disse.

Du har også ret til at få berigtiget dine personoplysninger eller få begrænset behandlingen af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod indsamling eller videre behandling af dine personoplysninger.

Hvis du beder om det, vil vi slette de personoplysninger, vi har indsamlet om dig, med mindre vi er forpligtet til at fortsætte databehandlingen i henhold til gældende lovgivning.

Du har også ret til at klage til en tilsynsmyndighed, hvis du er uenig i den måde, vi behandler dine personoplysninger på.

Hvis vores behandling af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, kan du altid trække dit samtykke tilbage.

Trækker du dit samtykke tilbage, vil vi stoppe behandlingen af dine personoplysninger med mindre vi er forpligtede til at fortsætte behandlingen eller opbevaringen af dine personoplysninger i henhold til gældende lovgivning.

Du trækker dit samtykke tilbage ved at kontakte os via kontaktoplysningerne nedenfor, og vi vil behandle og svare på din anmodning så hurtigt som muligt inden for 30 dage.

Ændringer i persondatapolitikken

Vores persondatapolitik for cookies og personoplysninger kan ændre sig. Vi vil slå eventuelle ændringer af privatlivspolitikken op her på hjemmesiden, og hvis ændringerne er betydelige, vil vi give dig en meddelelse via e-mail, hvis vi har dine kontaktoplysninger.

Hvis vi ændrer denne persondatapolitik på en måde, der vil påvirke, hvordan vi bruger dine personoplysninger, vil vi rådgive dig om de valg, du måtte have, som følge af disse ændringer. Du finder altid seneste version på www.incita.dk

Kontakt os

Hvis du ønsker at få adgang til eller at vi sletter personoplysninger om dig, eller har andre spørgsmål, kan du altid kontakte os her:

Telefon (45) 3524 8888 eller via mail til pmf@incita.dk

Brug af cookies på dette website

Hvad er en cookie

En cookie er et stykke information, som opbevares på din computer. De anvendes typisk til at sikre den tekniske funktion af et website, men kan også anvendes til at opsamle statistiske informationer om brugeres færden.

Hvad er cookie-loven

Cookie-loven skal beskytte brugere mod uretmæssig opsamling af deres brug af websteder. Alle danske netsteder er forpligtet til at informere om, hvilke cookies der afsættes på brugerens udstyr. Informationen skal være i overensstemmelse med ”Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af og adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr”, som er en del af et EU-direktiv om beskyttelse af privatlivets fred i elektronisk kommunikation.

Vores brug af cookies på dette website

På dette website bruger vi cookies til at opsamle 100% anonym information om brugernes færden. Vi anvender den opsamlede viden til at forbedre vores website, så du som besøgende hurtigst og lettest muligt finder den information, du har brug for hos os. Hvis du logger på eller handler hos os, anvender vi cookies til at sikre tekniske gennemførsel af de nævnte services.

Hvordan vælger jeg cookies fra?

Du kan i alle almindelige browsere vælge at frakoble cookies. Bemærk, at det kan betyde, at websteder ikke længere fungerer korrekt. Læs mere om dine muligheder hos din valgte browserleverandør.

Vejledning i at slette cookies på Microsoft Internet Explorer
http://windows.microsoft.com/da-dk/windows-vista/delete-your-internet-cookies

Vejledning i at slette cookies på Mozilla Firefox browser
http://support.mozilla.com/da/kb/deleting%20cookies

Vejledning i at slette cookies på Google Chrome browser
http://www.google.com/support/chrome/bin/answer.py?hl=da&answer=95647

Vejledning i at slette cookies i Safari
http://support.apple.com/kb/PH5049 

Vejledning i at slette cookies på Safari iOS
http://support.apple.com/kb/HT1677

Right Menu Icon