Incita STU


 (denne hjemmeside er under opbygning)

Incitaskolen uddanner unge respektfuldt, kærligt og ambitiøst, så du får kompetencer, som kan bruges, når du skal videre ud i livet efter STU.

I København tæt på Ny Ellebjerg Station finder du et unikt tilbud om undervisning for unge med forskellige faglige og sociale vanskeligheder: Incitaskolen

STU = Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse, og uddannelsen er et 3-årigt forløb. Det er en blanding af undervisning, praktisk arbejde og praktik i forskellige virksomheder.  

Kontakt Incitaskolen

Du må gerne bare ringe og spørge eller ringe for at aftale et besøg

 

Kathrine Christensen
telefon 4189 5353

kch@incita.dk

 

 Kathrine Christensen_400x400

Anja Clausen
telefon 4189 5341

acl@incita.dk


 

 Anja Clausen2.

Adresse / find Incitaskolen

Incitaskolen
Haydnsvej 2, 3. sal

2450 København SV
Tæt på Sjælør Station og Ny Ellebjerg Station.
 

ellebro kort

 

Om Incita  

Incita er en socialøkonomisk virksomhed, som siden 1966 har arbejdet med det rummelige arbejdsmarked. Blandt andet støtter vi unge på vej til et selvstændigt liv med beskæftigelse og størst mulig grad af selvforsørgelse. 


 

DSC05187


I Incita tror vi på, at fællesskabet styrker dig fagligt og socialt. Vi bruger tid på at lære hinanden at kende og på at bekæmpe ensomhed, både for at få det bedre, og fordi det øger dine chancer for at lære at klare dig selv og få et godt liv efter din STU.

Alle lærer forskelligt, og derfor undersøger vi hvordan du bedst kan lide at lære nyt. Det betyder, at du kan få mere ud af uddannelsen.

_MG_4064

Vi inddrager dig og din familie aktivt. Samtidig samarbejder vi med kommunen for at skabe de bedste vilkår for at hjælpe dig godt videre efter uddannelsen.

Incita kender mange hundrede virksomheder, som vi dagligt samarbejder med. Blandt andet om at praktikpladser til unge. Dine egne erfaringer på arbejdsmarkedet er meget værd, når du skal finde dine interesser og noget du kan uddanne dig i og arbejde med.  

DSC03851 (1)


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse

Ok, så ved jeg det.

FØLG OS

Følg os på LinkedIn