Nyheder

Overskrift:

Glad for streng chef i første job

Dato:
06-12-2018
Lang tekst :

Julie er startet i hendes første job hos Incita, og her har hun fået en tydelig og streng chef. Det er hun glad for, for det har hun brug for.

Julie er født og opvokset tæt på Mozarts Plads i Københavns Sydvestkvarter. Efter 6. klasse holdt hun stort op med at gå i skole. Hun lod som om hun gik i skole, og hun var også i skolen, bare ikke til timer. I stedet for lavede hun ballade med et slæng af veninder. Alt for meget fravær betød, at hun blev smidt ud af folkeskoler i Sydvest, Islands Brygge, Indre by og Valby. I alt har Julie gået i 7 skoler, men hun har ikke været der så meget. Alligevel bestod hun Folkeskolens afgangseksamen efter 10. klasse.

Julie startede hos Incita i foråret 2018. Det tegnede ikke lovende i starten.

-Jeg tænkte OH SHIT det bliver stramt at være her. Min nye chef er en hård nyser. Han sætter stemningen, fylder meget og han er streng. Han tvinger mig til at sige ’ja, jeg har forstået’, hvis jeg altså har forstået, men til gengæld er han tydelig i sine ordrer. Og det var lige hvad jeg havde brug for, og jeg er glad for det i dag, fortæller Julie.

I oktober blev Julie ansat som cafémedarbejder hos Incita, da Incita startede Café Incita i Valby Kulturhus på Toftegårds Plads. Arbejdet hos Incita har på mange måder forandret hendes liv. Udover jobbet og lønchecken, så er hun begyndt at træne i et lokalt fitnesscenter, og hun ser meget mere til hendes familie.

En væsentlig forandring i Julies liv er, at hun har fået styr på hendes ADHD. Hendes urolige folkeskoletid hænger tæt sammen med, at hun havde ADHD. Symptomerne var blandt andet, at hun blev meget let sur og aggressiv på alt og alle, inklusiv sig selv. I praksis får hun stærk trang til at afreagere og lave noget som får pulsen op. Selvom det blev konstateret da hun var 14, var det først i tiden hos Incita, at hun begyndte at tage medicin og få styr på symptomerne.

Nu tager Julie én dag ad gangen, og er glad for, at det går bedre, og at hun har fået et job, hun kan lide.

 

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse

Ok, så ved jeg det.

FØLG OS

Følg os på LinkedIn