Nyheder

Overskrift:

Gulerodskrigeren giver klimakærligt foredrag i Cafe Incita

Dato:
07-11-2019
Lang tekst :

Tofu-pølser til jul? Så kommer vi kraftedme ikke! 
- en husholdninglærerindes foredrag om klimavenlig julemad. 

Kom til fællesspisning og foredrag i Café Incita, onsdag d. 4. december. Der er fællesspisning fra klokken 17.30, og foredrag cirka 18.00 

Vi ved det alle sammen; klimaforandringerne truer fordi vi overforbruger af jordens ressourcer. Der skal forandringer til. Nu. En af de ting der vejer tungt i klimaregnskabet er vores fødevarer. Men hvordan spiser man klimavenligt? Og hvordan får man det til at smage godt? 

Med udgangspunkt i forskning om klimavenlig mad, og solid husholdningslærerinde-erfaring, får du praktiske tips til hvordan du, på en overskuelig måde, kan træffe klimavenlige valg i køkkenet - og spise and til jul med god samvittighed. 

Husholdningslærerinden hedder Eline. Hun har to spaghetti-og-kødsovs-fanatiske delebørn og er hverken flyttet på landet eller blevet veganer. Til gengæld er hun uddannet i at formidle sundhed, ernæring og madkultur på Professionshøjskolen København og går naturvidenskablig, lavpraktisk og glædesfyldt til den klimavenlige madlavning.  

Ud over viden og praktiske råd, får du også opskrifter med hjem, som kan gøre din festlige og ressourcekrævende december lidt mere klimavenlig. 

Hver onsdag holder Café Incita Folkekøkken i Valby Kulturhus (lukket mellem jul/nytår)
www.cafeincita.dk 

Find Eline på instragram, under navnet “gulerodskrigeren” eller www.gulerodskrigeren.com

Gulerodskrigeren Eline 16-9 

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse

Ok, så ved jeg det.

FØLG OS

Følg os på LinkedIn