Nyheder

Overskrift:

Kok søges til Cafe Incita i Valby Kulturhus

Dato:
14-03-2019
Lang tekst :

Måske er du uddannet kok, men du kan også være selvlært med et par års erfaring fra en lignende stilling. Du er kreativ, og indstillet på at være med til at udvikle Caféens sortiment og retter i samarbejde med køkkenchefen og de andre ansatte.

Du er en rar og smilende person, som kan yde service og have god kontakt til vores gæster i caféen og kulturhuset trods travlhed. Du kan lide at arbejde med en uformel omgangstone, og er indstillet på fleksibel arbejdstid tilpasset de opgaver, der skal løses.

Dine opgaver er at lave mad; caferetter, smørrebrød/sandwich og selskabsmenuer. Vi laver alt fra bunden, så varekundskab er et krav. Derudover skal du tage imod bestillinger, ekspedere ved kassen, håndtere online bestillinger og koordinere opgaver med en køkkenassistent, som også arbejder i cafeen. Endvidere er der praktiske opgaver som fx opstilling af borde og stole til møder.

Hvis det bliver dig, der skal være vores nye kollega, bliver du del af en ansvarlig virksomhed i konstant udvikling. Incita er en registreret socialøkonomisk virksomhed, som arbejder for det rummelige arbejdsmarked, hvilket bl.a. betyder, at vi har mennesker fra kanten af arbejdsmarkedet i praktik i vores café.

Arbejdstider vil som udgangspunkt være mandag til fredag mellem kl. 7.30 – 20.30, lørdag mellem 8.30 – 14.00, men du skal også være indstillet på at arbejde aften/nat på lørdage og søndage ved selskaber og arrangementer.

Skriv til os, hvornår du kan arbejde indenfor dette tidsrum, og om du i øvrigt kan arbejde fuldtid eller deltid. Vi er vant til at håndtere medarbejdere med forskellige arbejdstider og -muligheder.  

Spørgsmål og yderligere info
Kontakt områdechef Anja Clausen på 4189 5341 eller acl@incita.dk

www.incita.dk/incita-global/cafe-incita

www.facebook.dk/incitacafe

Sådan søger du
• Send ansøgning og CV til soegjob@incita.dk mærket "kok til Incita"
• Send gerne ansøgning straks, da vi løbende inviterer kandidater til samtale
• Seneste frist for at søge er fredag den d. 22.3.19 klokken 12.  

Incita arbejder for at udvikle det rummelige arbejdsmarked og opfordrer alle uanset køn, alder, etnisk oprindelse osv. til at søge stillingen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse

Ok, så ved jeg det.

FØLG OS

Følg os på LinkedIn