Læringsportalen

Her kan du komme i gang med at lære nyttige ting, som ruster dig til at kunne finde arbejde. Læringsportalen er inddelt i temaer, som med øvelser, film og andre materialer støtter op om aktiviteter og hold, du kan følge hos Incita. 

Du er velkommen til at bruge materialerne som inspiration for din jobsøgning. I afsnittet “Sådan laver du CV og jobsøgning” kan du fx lære tips om at kontakte arbejdsgivere, skrive CV, gå til jobsamtale osv.  

Mindfullness

 

Første gang du deltager i Mindfullness bedes du klikke og læse ‘mindfullness introduktion’.

Mindfulness introduktion

Stresshåndtering 

 

stresshåndtering introduktion 

Første gang du deltager i kurset stresshåndtering bedes du klikke på ‘introduktion’ herover. Kurset er delt i otte undervisningsgange med øvelser og materialer, som du finder nedenfor. 

Herefter kan du gå i gang. Du kan sagtens slutte dig til kurset ‘midt i’ og få udbytte. Efter gang nummer 8 vender kurset tilbage til første gang, øverst. 

 

Sådan laver du CV og ansøgning

Til nogle af vores undervisningsfilm hører dokumenter, blandt andet skabeloner for CV, ansøgninger og telefonsamtaler med arbejdsgivere, som kan give dig vigtige oplysninger inden du søger. Find links til disse dokumenter under filmene.

CV-skabelon

Gem skabelonen på din computer og lav dit eget CV.

Del 2 – Opringnings manuskript

Brug manuskriptet når du ringer til arbejdsgivere. 

Del 3 – Skabelon til ansøgning

Brug skabelonen til at lave en god ansøgning. 

Guides til online samtaler/hold

 

Hvis du er inviteret til en samtale eller et hold online, skal du gå ind med det link du har modtaget med en PC eller telefon. Log gerne på et minut før. Hvis din computer/telefon ikke har programmet (fx Teams eller Zoom), så kan det vare et minut mens den automatisk henter programmet.: 

Introduktion til digitale gruppemøder hos Incita med ZOOM

Se denne film som generel introduktion til Incita. 
2 minutter 12 sekunder

Right Menu Icon