Søg
Close this search box.

Økonomimedarbejder med flair for IT 

Er du struktureret og har erfaring med økonomi? Trives du i en alsidig og til tider travl hverdag med flere forskellige opgaver? Har du teknisk forståelse? Så er denne stilling helt sikkert noget for dig. 

Incita København søger en økonomimedarbejder, der ud over sin regnskabsmæssige kunnen har interesse og flair for at navigere i flere IT-systemer. Vores nye kollega skal kunne arbejde selvstændig og indgå i et lille regnskabsteam. Vi værdsætter initiativ og opfordrer til at dele viden og idéer og ser vigtigheden i at sparre med hinanden. Derfor er det vigtigt, at du har lyst til at deltage og bidrage både fagligt og socialt.

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Løbende fakturering, bogføring af indbetalinger og afstemning af debitorer
  • Løbende rykning af kunder, og opfølgning på restancer
  • Regnskabsmæssige afstemninger og kontroller
  • Opgaver ifm. Måneds- og årsafslutning
  • Kontering af modtagne fakturaer, bogføring og betaling af kreditorer 
  • Diverse administrative ad hoc-opgaver 

Din profil
Vi forstiller os, at du har økonomisk forståelse og erfaring med fakturering. Du er samarbejdsorienteret og evner at koordinere mange opgaver sideløbende. Du har en god forståelse for regnskabsprincipper og kan bevare overblikket i en travl hverdag. Det vigtigste er, at du er initiativrig, nysgerrig og har mod på at tage ansvar.

Derudover forventer vi, at du:

  • Har erfaring med Navision – gerne MS Dynamics Nav online 
  • Har flair for IT og har godt kendskab til MS Office (primært Word og Excel) 
  • Har kendskab til elektronisk fakturahåndteringssystem (vi bruger NaviDoc)

Du tilbydes
En alsidig stilling på fuld tid i et engageret team og en afvekslende hverdag, hvor samarbejde er et nøgleord, for at nå vores mål. Støtte og oplæring i jobbet og i systemerne. Mulighed for faglig og personlig udvikling, samt ansvar for selvstændige opgaver. Mulighed for hjemmearbejde.

Tiltrædelse snarest muligt. 
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til Incitas overenskomst. 

Send ansøgning og CV online til soegjob@incita.dk snarest men senest den 20. april 2024 mærket ”økonomimedarbejder” i emnefeltet. Vi behandler ansøgningerne løbende. 
Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt regnskabschef Noreen Kausar, tlf. nr. 2780 5839.

Vi ser frem til at høre fra dig. 

Incita opfordrer alle kvalificerede ansøgere til at søge

Incita er en virksomhed, som støtter mennesker med forskellige vanskeligheder med at starte i job, uddannelse og virksomhedspraktik. Som del af virksomheden har vi også Center for Autisme samt to skoler for unge med særlige behov (stu). Du vil blive ansat på hovedkontoret i København, lige ved København Syd Stationen.

FLERE LEDIGE STILLINGER

Ledige stillinger

Økonomimedarbejder med flair for IT 

Er du struktureret og har erfaring med økonomi? Trives du i en alsidig og til tider travl hverdag med flere forskellige opgaver? Har du teknisk forståelse? Så er denne stilling helt sikkert noget for dig.  Incita København søger en økonomimedarbejder, der ud over sin regnskabsmæssige kunnen har interesse og flair

Læs Mere »
Ledige stillinger

Center for Autisme søger en specialpædagogisk konsulent

Vi søger en ny kollega til Center for Autismes Rådgivningsafdeling.Den rette person ønsker at gøre en forskel for mennesker med autisme, deres familier og fagfolk indenfor området. Center for Autisme er en mangfoldig og ambitiøs arbejdsplads, der som en del af Incita er et større kraftcenter på det specialiserede socialområde.

Læs Mere »