Småjobportal

Småjobportalen hos Incita viser småjobs til mennesker, som gerne vil arbejde, men som ikke kan arbejde fuld tid. Portalen drives af Incita, og det er gratis for virksomheder at annoncere.

Sådan gør du som virksomhed

Send din annoncetekst til smaajob@incita.dk, så publicerer vi annoncen. Vi matcher med kandidater, som gerne vil arbejde, men som ikke kan arbejde fuld tid. Når vi har fundet nogle kandidater, hører du fra os.


Medhjælpere til vores Shippingafdeling European Sperm Bank København Indrykket 20. januar 2020 Med et stigende antal donorer har vi fået ekstra travlt - og søger derfor friske hænder til vores shippingafdeling på Nørrebro. Så står du foran et sabbatår, så er det dig vi søger. Vi er ikke en helt almindelig shippingafdeling – vi arbejder nemlig med flydende nitrogen i forbindelse med pluk, pakning og forsendelse af ordrer. Derudover vil du få frisk luft i lungerne, når du hopper på budcyklen eller i bilen og afhenter prøver i vores Lyngby- og Nørreportafdeling samt leverer til vores kunder.


Annonce Id: 1000114
Fagområde: Bud og udbringning
Område: Nørrebro


Det er derfor vigtigt at du...

 • Altid sætter kvaliteten øverst og har en høj grad af ordenssans
 • Altid møder dine omgivelser med et smil – om det er kunder eller kolleger på tværs af organisationen
 • Er fleksibel i forhold til vagtplanlægningen, så vi gensidigt kan hjælpe hinanden med at komme i mål med dagens deadlines
 • Har lyst til at blive en del af et stærkt fællesskab med en uformel tone
 • Har B-kørekort
 • Har afsluttet eller afslutter en uddannelse til sommer og tager et sabbatår

Dette småjobs stammer fra andre kilder og vises her med link, fordi de kan være interessante. Klik på www.europeanspermbank.com, og se hvem du skal kontakte der.

Har du ambitioner om at blive kommunikationsmedarbejder, som kan give indspil om de tunge økonomiske emner i et ministerium, i en kommune eller en interesseorganisation? Eller ser du dig selv som en fremtidig tung politisk journalist indenfor offentlig økonomi hos os eller en af de førende danske medier?


Annonce Id: 1000113
Fagområde: Akademisk arbejde
Område: Helsingør, Indre by


Så har vi en spændende praktikplads på redaktionen hos Danmarks førende nichemedie indenfor offentlig økonomi.
NB-Økonomi har i dag 2300 abonnementer blandt de mest centrale beslutningstagere indenfor området i Danmark, der fire gange om ugen får vores nyhedsbrev med analyser, nyheder og baggrund om de substantielle nyheder indenfor vores felt.

Vi er en lille redaktion med fem medarbejdere i kontoret i Snaregade overfor Christiansborg. Vi spiller alle på den brede bane. Det betyder, at du som praktikant vil få gode muligheder for at præge dit ophold hos os afhængig af, hvad dit mål er for opholdet.

Hvis dit fokus er at få indsigt i offentlig økonomi og mediernes behandling af emnet, så kan du researche, og hvis du ønsker det, kan du også være med til at skrive artiklerne sammen med en uddannet medarbejder.

Er dit fokus derimod økonomiske analyser og formidling af dem, kan du få lejlighed til at udarbejde store analyser og være med til at formidle dem til vores læsere.

Du skal være:

 • Ambitiøs på fagets vegne, fordi vi tror på, at vi har en vigtig opgave med at sikre transparens i de økonomisk politiske beslutninger.
 • Flittig, fordi succes indenfor substantiel journalistik kræver hårdt arbejde.
 • Dygtig, fordi vi arbejder med komplekse emner, som kræver indsigt.
 • Lidt nørdet , fordi vores læsere er eksperter, som sætter pris på den overarskende analyse af substansen.
 • God til at samarbejde med andre.

Din ansøgning skal indeholde følgende:

 • Kort beskrivelse af dit mål med praktikopholdet – hvad er vores fælles projekt?
 • Kort beskrivelse af, hvorfor du vil arbejde med substantielle nyheder om økonomisk politik.
 • CV
 • eksempler på relevante projekter, artikler etc.

Vi læser ansøgningerne løbende.

Økonomi: Vi dækker/yder tilskud til dine omkostninger indenfor gældende regler.

Kontakt: Arne Ullum, chefredaktør, NB-Medier, arne@nb-medier.dk, mobil: 21632227 (efter kl 14.00)

Mission

At give aktørerne i den offentlige forvaltning og i den politiske debat faktuel og substantiel information, som kan kvalificere den enkeltes stillingtagen til politisk-økonomiske emner og dermed bidrage til at sikre kvalificerede politiske beslutninger til gavn for vækst og velstand i Danmark.

Vision

NB-Økonomi skal i 2020 være målgruppens foretrukne kilde til kvalificeret information om de store områder i den offentlige økonomisk-politiske debat.


Dette småjobs stammer fra andre kilder og vises her med link, fordi de kan være interessante. Klik på https://nb-okonomi.eu, og se hvem du skal kontakte der.

 Praktikmulighed som køkkenmedhjælper i Fritidscenter


Annonce Id: 1000112
Fagområde: Restaurant, køkken og kantine
Område: Valby


Arbejdsopgaver:
Hjælpe med forberedelse af mad til institutionens børn

Krav:
Motiveret og initiativrig
Gerne erfaring
Timer skal aftales nærmere


Tal med din primær konsulent, hvis du ønsker at vide mere om praktikmuligheden


Hvis du er interesseret i jobbet, skriv til smaajob@incita.dk eller tal med din kontaktperson hos Incita.

Ungarbejder til scooter stormtroppen Vi søger ungarbejder som drømmer om at arbejde med biler  


Annonce Id: 1000109
Fagområde: Auto og mekanik
Område: Sydhavn


Du bliver en del af scooter stormtroppen som reparerer stenslag på biler i hele København. Viser du ekstra interesse og bliver du hurtig dygtig så bliver du lyn hurtig forfremmet til manager og så skal du hjælpe andre unge hvis det altså er den vej du vil gå. Du kan også forsætte med at tage opgaver og lave stenslag for Hr og Fru Danmark.

Du skal være kundeorienteret og du skal have knallertkørekort, en smartphone og være fix på fingrene. Vi lærer dig alt om dit arbejde og du kommer til at smile og være glad det meste af tiden.

Fordele hos rudefix

 • God løn
 • Selvstændigt arbejde
 • Venlige kunder
 • Køreklar efter 2 timer

Hvis du er interesseret i jobbet, skriv til smaajob@incita.dk eller tal med din kontaktperson hos Incita.

Left Menu Icon