Kolonimagten Danmark på skoleskemaet

13-01-2020
Hvad sker der når man bliver koloniseret? Kunne man forestille sig Danmark blive koloniseret af andre magter?
Incitaskolen var sidste uge ude og opleve “stemmerne fra kolonierne”, en ny udstilling på Nationalmuseet om Danmark som kolonimagt. Udstillingen fortæller historien med de indfødtes og de udstationerede danskeres øjne i Indien, Afrika, Grønland og Vestindien. På den måde vender Nationalmuseet historien om og fortæller en ny kolonihistorie med skæbner, som tidligere var usynlige. Udstillingen sidestiller den indfødtes historie med den udsendte danskers, så man løbende følger modstillinger af to livsskæbner.
Det har vakt opsigt og givet gode anmeldelser. For Incitaskolens elever gav det anledning til en spændende diskussion om menneskeskæbner, om verdens foranderlighed og om vores eget ophav. Hvad sker der, når man bliver koloniseret? Kunne man forestille sig Danmark blive koloniseret af andre magter?

Incita søger psykolog til vores afdeling i Kbh

18-12-2019
Incita søger en psykolog til vores afdeling i København. Vi er en registreret socialøkonomisk virksomhed, som arbejder med arbejdsintegration af ledige borgere, personalepolitiske ordninger mm.

Incita søger en psykolog til vores afdeling i København. Vi er en registreret socialøkonomisk virksomhed, som arbejder med arbejdsintegration af ledige borgere, personalepolitiske ordninger mm.

Arbejdsopgaver

*Ekstern supervision, coaching og undervisning – i grupper og individuelt.
*Ekstern kriseintervention.

*Metodeudvikling for alle medarbejdergrupper.

*Individuelle samtaler med fokus på mestringsstrategier.

*Psykoedukation i grupper om psykologiske temaer.

*Evt. varetagelse af procesgrupper om håndtering af diverse psykiske udfordringer.

*Udarbejdelse af psykologiske vurderinger.

*Samarbejde med socialrådgivere, virksomhedskonsulenter, produktionsmedarbejdere, fysioterapeuter mv.

Vi tilbyder

*En fagligt og socialt velfungerende arbejdsplads.

*En engageret psykologgruppe på pt. 5 psykologer.

*Gode udviklings- og efteruddannelsesmuligheder.

*God mulighed for fleksibel tilrettelæggelse af egen arbejdstid.

*Personaleforening med mange gode arrangementer.

*Kantine med sund og billig mad.

*Fast ansættelse på overenskomst med Dansk Psykologforening.

Krav 

*Du er autoriseret og gerne på vej mod specialist.

*Du kan supervisere, coache og undervise – i grupper og individuelt.

*Du kan afholde samtaleforløb, hvor der fokuseres på arbejdsmæssige ressourcer.

*Du kan lave skriftlige psykologiske vurderinger af menneskers arbejdsmæssige ressourcer.

*Du er metodisk skarp indenfor eksempelvis systemiske, narrative eller tredje generations kognitive metoder, og du kan navigere indenfor den løsningsfokuserede metode.

Spørgsmål?

Kontakt områdechef Susanne Rysbjerg på telefon 2634 8899. Du er også velkommen til at kontakt tillidsrepræsentant Geske Nyholm på telefon 2616 8873.

Vilkår 

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Send din ansøgning til soegjob@incita.dk så vi har den senest 17. februar 2020.

Mærk venligst din ansøgning ”Psykolog til Incita Hovedstaden” i emnefeltet.

Samtaler forventes afholdt i uge 8 og 9.

Incita arbejder for at udvikle det rummelige arbejdsmarked og opfordrer alle – uanset køn, alder og etnisk oprindelse – til at søge jobbet

 

 

 

TV2: Sjælden arbejdsgiver beholder blind medarbejder

18-12-2019
TV2 bragte denne uge et nyhedsindslag om en kok hos Scandic Hotels, som arbejder selvom han har mistet 95 pct. af synet efter en arbejdsulykke. Sådanne arbejdsgivere er sjældne, og det blev i indslaget illustreret af tal fra Incitas arbejdsgiveranalyse

TV2 bragte denne uge et nyhedsindslag om en kok hos Scandic Hotels, som beholder sit job selvom han mistede 95 pct. af synet efter en arbejdsulykke. Sådanne arbejdsgivere er sjældne, og det blev i indslaget illustreret af tal fra Incitas arbejdsgiveranalyse

screenshot

9 ud af 10 siger nej til at ansætte en blind, men TV2 fortæller, at Scandic Hotel i Glostrup har indrettet køkkenet sådan, at de deres næsten blinde kok beholder jobbet.

https://nyheder.tv2.dk/samfund/2019-12-04-kokken-blev-blind-i-ulykke-saa-aendrede-arbejdspladsen-koekkenet

Hvis du vil vide mere om Incitas arbejdsgiveranalyser, har vi samlet en side med Incitas resultater og forskning her: https://incita.dk/Incita-global/Resultater

Småjobs - er tilbage næste uge

19-11-2019
Incita har fået ny hjemmeside, og er i færd med at genetablere småjobportalen. Fra næste uge kan du igen finde jobs til mennesker med begrænset arbejdsevne, fx fleksjob.

Småjobportalen hos Incita viser jobs til mennesker med begrænset arbejdsevne, fx fleksjob.  

Hvem kender du, som mangler et fleksjob? Hvem kender du, som har opgaver der kunne passe til et fleksjob?

Gratis for virksomheder at annoncere

Incita lancerede småjobportalen efter at vi selv forgæves havde rekrutteret efter fleksjobbere. På rekrutteringsmarkedet er der ikke nogen portaler, hvor man som virksomhed kan udbyde jobs og finde mennesker til fleksjob. Men der er masser af ledige fleksjobbere - og masser af virksomheder, der gerne vil åbne dørene for mennesker med begrænset arbejdsevne.

Det er gratis at indrykke jobannoncer på småjobportalen. Kontakt rteam@hvis du ønsker at indrykke en jobannonce.

Incita sponsor i BK Frem

19-11-2019
Café Incita har forlænget sponsoratet af arbejderklubben med de stærke værdier. BK Frem er en god medspiller i indsatsen for det lokale rummelige arbejdsmarked i Valby.

Café Incita forlænger sponsorat af arbejderklubben med de stærke værdier. 

Boldklubben FREM er en af de mest betydningsfulde fodboldklubber i Danmark. FREM har vundet adskillige Danmarksmesterskaber, Pokalmesterskaber og et utal af sølv- og bronzemedaljer, senest i 1991. På banen arbejder alle stenhårdt, og uanset modstander tror vi altid på muligheden for sejr.

Den traditionsrige arbejdsklub har også stærke værdier udenfor banen. Gennem længere tid har FREM været en god vært for mennesker i praktik, som har brug for at udvikle sig tilknyttet en arbejdsplads. Derfor har Café Incita forlænget sponsoratet med Boldklubben FREM.

Left Menu Icon