Søg
Close this search box.

Respekt til Ekspertgruppe for fremtidens beskæftigelsesindsats

Respekt til Ekspertgruppe for fremtidens beskæftigelsesindsats, der netop er kommet med deres anbefalinger til fremtidens beskæftigelsesindsats. Anbefalingerne er velfunderede og hviler på grundigt forarbejde, det ses tydeligt. Incita har siden 1966 arbejdet med målgrupper af ledige langt fra arbejdsmarkedet og har dermed førstehåndskendskab til skiftende beskæftigelsessystemparadigmer gennem tiden. Der er gode takter i ekspertgruppens anbefalinger, især hilses målgruppe-, indsats- og regelforenkling samt mere plads til at foretage et individuelt fagligt skøn, velkomment. Der ER behov for en gennemgribende reform af beskæftigelsessystemet, vi trænger til et opgør med one-size-fits-all.

Vi er bekymrede for den store besparelse på beskæftigelsesområdet. Det er en forkert politisk prioritering. Det er det forkerte sted at spare og kan ende med at få store konsekvenser for nogle af de mere ressourcesvage ledige.
Det er ikke ekspertgruppen, der har peget på kr. 3 mia. besparelsen – det var en del af kommissoriet. Lukning af jobcentrene ditto.
Tak for en imponerende indsats til Ekspertgruppe for fremtidens beskæftigelsesindsats og dermed bidraget til at forbedre vores allesammens beskæftigelsesindsats.

https://xn--fremtidensbeskftigelsesindsats-0uc.dk/afrapportering

Følg mere med på vores LinkedIn

FLERE NYHEDER

Respekt til Ekspertgruppe for fremtidens beskæftigelsesindsats

Respekt til Ekspertgruppe for fremtidens beskæftigelsesindsats, der netop er kommet med deres anbefalinger til fremtidens beskæftigelsesindsats. Anbefalingerne er velfunderede og hviler på grundigt forarbejde, det ses tydeligt. Incita har siden 1966 arbejdet med målgrupper af ledige langt fra arbejdsmarkedet og har dermed førstehåndskendskab til skiftende beskæftigelsessystemparadigmer gennem tiden. Der er

Læs Mere »
LinkedIn

Hvad kan jeg blive?

Hvad kan jeg blive?“Hvilke muligheder venter efter endt stu (stu=den særligt tilrettelagte ungdomsuddannelse)? Det er et spørgsmål, vi tit får på Incitaskolerne. Der er heldigvis en del muligheder og det har vores uddannelsesvejleder på Incitaskolen i Sydhavnen Geske Nyholm skrevet en artikel om (find link i kommentarspor). Formålet med artiklen

Læs Mere »
LinkedIn

Hvordan skal fremtidens beskæftigelsesindsats se ud?

Hvordan skal fremtidens beskæftigelsesindsats se ud? Mens vi venter på Ekspertgruppe for fremtidens beskæftigelsesindsats‘ anbefalinger havde Incita sammen med Hans Knudsen Instituttet inviteret fire skarpe beskæftigelsesprofiler ind til debat. Panelet bestod af den kommunale beskæftigelsesdirektør, forskeren, arbejdsgiveren og den selvejende leverandør – Jannik Nielsen Ballerup Kommune Frederik Thuesen VIVE –

Læs Mere »
Nyheder

Arbejdsgiveranalysen 2024

Incita gennemfører hvert år Arbejdsgiveranalysen for at stille skarpt på arbejdsmarkedets holdning, og vilje til at ansætte mennesker på særlige vilkår. Læs den her!

Læs Mere »
LinkedIn

Folkemødet 2024

Fredag kl. 17.00 på Folkemødet – kig forbi Velfærdsteltet (J21) hos Selveje Danmark når vi tager den ærlige samtale om hvordan vi får flere unge med særlige behov inkluderet på arbejdsmarkedetSom Stine Louise Eising von Christierson siger til OPS-Indsigt (link i kommentarspor): Genialt med småjobs til mennesker på kanten af

Læs Mere »
LinkedIn

Hvordan skal fremtidens beskæftigelsesindsats se ud?

Mens vi spændt venter på Ekspertgruppe for fremtidens beskæftigelsesindsats‘ anbefalinger har Incita sammen med Hans Knudsen Instituttet inviteret fire skarpe beskæftigelsesprofiler ind til debat. Som erhvervsdrivende fonde er vores udgangspunkt non-for-profit og har rod i det værdibårne – men der er mange andre hensyn at tage: Hvad siger arbejdsgiverne? Jobcentrene?

Læs Mere »